Láska.

Láska.

Tiché pohledy do očí,
doteky horkých rtů,
tam někde na úbočí,
v době návratů.
Touha se tiše vkrádá,
mysl je zmatená,
láska svou tíhu skládá,
na jejich ramena.
Tak jako stromy v lese
k sobě se kloní,
svou lásku neunese,
kdo nedbá o ni.
Autor Kan, 12.04.2022
Přečteno 125x
Tipy 12
Poslední tipující: Sonador, šerý, Marten, Jan Kacíř, Fialový metal, Psavec, Amonasr, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí