Letní romance.

Letní romance.

Ve vlasech má květy léta
a úsměv medový,
ze zralých klasů věnec splétá,
pro koho, to nepoví.
Ve vlasech vítr ukrývala,
vázala si je trávou,
ve stínu lip si s nimi hrála
s tváří usměvavou.
Nad hlavou krouží ji ptáci,
ona jim rukou mává,
když v mracích se ztrácí,
zpěvem je přivolává.
Znal jsem ji každé léto,
běhala v polích bosa,
dětská vzpomínka je to,
v polích, když padla rosa.
Autor Kan, 13.04.2022
Přečteno 115x
Tipy 15
Poslední tipující: Sonador, Vivien, šerý, Amonasr, Marten, Jarka, Psavec, Frr, Lexi, Fialový metal, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Některé dětské vzpomínky nikdy nevyblednou

13.04.2022 10:54:25 | Marry31

O to více, dětské lásky.

13.04.2022 11:03:17 | Kan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí