Píseň holubice

Píseň holubice

Anotace: Malování slovy 2022

Mír i květ.
Laskavost vět.
Přání pro svět.
Holubice letí.
My věřili i jako děti.
Toužili a prosili.

Blaho ve stavu beztíže.
Víme, že život proklouže.
Prsty jsou jako kostky vrženy.
Duchem i prostotou vláčeny.
Vesmírné Reiki ať pomůže Ti.

Brouzdání vesmírem
není citu upírem.
Je láska mezi životy.
Okus jí holoubku.
Ty a ty.

Holubice sedí a mlčí.
Obloha modrá.
Jako barev sada.
Děti, vezměte si pastelky.
Ono se to podá.

Kvílení se dá do barev.
Nebude lazaret.
I déšť se dá.
Malovat je krása.
Vesmír jásá.

Barva je terapie.
Pro úsměv žije.
Miláčku,
namaluj mi obraz naděje.

Klíč k poznání prostupuje.
Cit prochází a zelená.
Ach, svatá tráva má.
Autor mkinka, 21.04.2022
Přečteno 101x
Tipy 7
Poslední tipující: Sonador, Amonasr, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí