MÁM V HLAVĚ BITEVNÍ LOĎ

MÁM V HLAVĚ BITEVNÍ LOĎ

Anotace: ...

 

mám v hlavě bitevní loď 

plnou mladých opilých Romek 

které ještě včera 

breakovali na hrobech 

 

svých vzdálených příbuzných 

 

je tam rodící handicapovaná fenka vlčáka

s krásnou bílou lysinkou na krku 

 

je tam jedna zlá stařena

která je z kůže stažena

pomalu vařena

hlava i ramena 

 

je s ní amen 

ramen

o tuto polévku 

je obecně zájem 

 

je tam tříletý kluk který nevidí 

odtržení člověka od lidí 

 

zachraňte někdo tu loď 

a její pasažéry 

byla by velká škoda 

kdyby skončila 

na dně mé hlavy

Autor Šimon Sáva, 26.04.2022
Přečteno 109x
Tipy 6
Poslední tipující: Stanislav32, Petbab, Psavec, mkinka, Donutkaa, maliska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je slyšet SOS

27.04.2022 08:26:02 | Petbab

moc pěkný)

26.04.2022 08:51:20 | Donutkaa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí