Je čas

Je čas

Hĺbavý záblesk mátožný,
začal žene kázať,
a pritom:
pohľad stále falošný,
jej do mysle hádzať.

A tá bledá láska,
skoro slepá,
raz-dva jasná,
rozum v hrsti,
márna sláva.

Nahrávka prehratá…
…tajomná komnata rozliata,
a ten, kto súdi,
nech sa zmoce moc,
ako mačka v štrúdli.

Dušou svätá mantra,
magická spleť psy tónov.
Erotogénna časť, via tantra.
Ideál je samotár,
bez recidívnych klonov.


Naraz môžeš sniť niekoľko snov,
ktoré rozvoniavajú horko ako
túžby mladých.


Mozgomor skončil, a ja sa chcem prebudiť práve v
jednom z nich…
Autor Pranava, 29.04.2022
Přečteno 94x
Tipy 4
Poslední tipující: paradoxy, Psavec, mkinka, Fialový metal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí