* * * 139)

* * * 139)

Tak dlouho jsem nenáviděl samotu,
až se mi s jejím odchodem
srdce stalo přítěží.
S lenivým pádem
prvnho žluklého listu
vkrade se mráz
pomalu - od malíčků
do celého těla.

          26.10.1988

Autor Jan Kacíř, 04.05.2022
Přečteno 122x
Tipy 4
Poslední tipující: Sonador, šerý, Psavec, Kan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí