Zvadlý květ.

Zvadlý květ.

Na stole džbán, v něm zvadlý květ,
Vzpomínka na lepší časy.
To jsem tě viděl naposled,
Jak své česala sis vlasy.

Krásu jsi hledala ve střepu zrcadla,
V tu chvíli byl – celý tvůj svět.
Bála ses, aby ti krása snad neuvadla,
mohla by rychle uletět.

Pro koho, když pro mě ne ?
Pro koho, vlastně, se zdobíš ?
Kdo srdce bude mít zlomené ?
Já ne, víš, mé srdce tím osvobodíš.
Autor Kan, 07.05.2022
Přečteno 143x
Tipy 18
Poslední tipující: Sonador, Marten, Jeněcovevzduchukrásného, Fialový metal, Amonasr, mkinka, Fil, šerý, Psavec, Frr, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trošku smutenka, ale i tak se mi dobře četla, je totiž vrstvená pravdivě.

07.05.2022 10:22:29 | Vivien

Díky za komentář. :-))

07.05.2022 10:30:10 | Kan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí