Přišel čas svařeného vína III.

Přišel čas svařeného vína III.

Přišel čas svařeného víny
s blížící se slávou
narození nejčitšího.
Je doba podříznutých stromků
a otevřených srdcí,
dveří dokořán
do prázdných místností.
S pavouky vyháníme z domů štěstí.
Listí už opadalo.

           17.12.1988

Autor Jan Kacíř, 15.05.2022
Přečteno 115x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Psavec, Kan, Frr, šerý, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí