*-**Pak už jen vzpomíná

*-**Pak už jen vzpomíná

Anotace: ***píše ti psaní***

---------------------------

***********
Poslední čistý list 
ji v bloku zbyl 
píše ti psaní 
abys tu opět byl, 
dobře však ví 
že už se nevrátíš 
z jejího srdce 
se ale neztratíš. 
I když ji na papír 
slza padá 
píše ti sbohem, 
jiného má ráda. 
Pak už jen vzpomíná 
jaký jsi byl 
kolikrát jsi její 
lásku zradil. 

Teď je zas šťastná 
a milovaná 
už nikdy nebude 
opuštěná. 
Ta slza z papíru 
taky zmizela 
ona snad ani 
vůbec nebyla. 
Nová láska té slze 
svobodu dala 
slza se do mraku 
zavrtala... 

-------------
ˇˇˇˇˇˇˇˇ

Autor Květka Š., 16.05.2022
Přečteno 128x
Tipy 14
Poslední tipující: Emily Říhová, Jeněcovevzduchukrásného, Marten, Fialový metal, CULIKATÁ, šerý, Psavec, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí