COITUS IN ARTICULO MORTI

COITUS IN ARTICULO MORTI

Anotace: Hrál jsem si s cedulkami, které vysívaly v oněch časech téměř v každé hospodě.

Sbírka: Vzdoromládí

ZÁKAZ VŠECH HAZARDNÍCH HER

Jako nůž
bořil jsem se do masa
již použitého v opačném směru.

Rozkvetly ti vypůjčené boty
zabořené do sněhu
teplem čtveřice stop.

V DOBĚ PODÁVÁNÍ OBĚDŮ KOUŘENÍ ZAKÁZÁNO

Do upoceného válcování plechu
kvíkaly z vedlejšího pokoje děti.

Říkals, že ty květy
byly masožravé.
Nemohls přivonět.
Vzduch už k tobě ztrácel cestu.

MLADISTVÝM A PODNAPILÝM ALKOHOLICKÉ NÁPOJE NEPODÁVÁME

Orgasmus.
Exitus.
...a tos už nevyprávěl
jako bych uchem polykal
opeřené brouky...

PROSÍME, NEODNÁŠEJTE NÁM TÁCKY

                  18.3.1989

Autor Jan Kacíř, 19.05.2022
Přečteno 153x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, šerý, Psavec, Frr, paradoxy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kompilát veršovaných útržků s příkaznými cedulkami. Pěkný, kreativní pokus*

19.05.2022 12:53:27 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí