divadlo

divadlo

Anotace: xxx

A teď se ještě zastavil čas…
To nám scházelo!
Taháme za nitky
Na vahadle
Ale pimprdlo se nehýbe

Prkna, co znamenají svět
Jsou dočista
Prkenná
I vzduch je hutný
K nesnesení

Ve slunečním paprsku
Který se zabodl
Mezi sedačku 6 a 7
Levituje prachové
Chmýří

Zamrznul si
Uprostřed výkladu
O primární potřebě
Opravdovosti
Našeho vztahu

A já se upřeně
A se zájmem
Dívám na malinkou
Dírku v těžké oponě
Nad tvojí hlavou

Země nefunguje
Tak jak má
Strnulé pohledy
A urputné zírání
Do programu

Vás všechny
Prozradilo!
Autor gaspacho, 19.05.2022
Přečteno 123x
Tipy 5
Poslední tipující: Fialový metal, Amonasr, mkinka, šerý, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí