Barvy a odstíny

Barvy a odstíny

Anotace: Malování slovy 2022

Prošla jsem galerie,
jen jeden půvab mě fascinuje,
kde autor dává svobodu,
domyslet si - barev etudu.

Orchestrem vzpomínek
zahrát jako citem plamínek,
hru, kde není kamínek
a uklidní i na výměnek.

Jdu bosa v pojetí
a odstínu dojetí
mezi stavy podvědomí.
Autor se dívá a je něžný
a já žiji sen,
který není náměsíčný.

Miluji barvy svého těla,
abych je jednou
tomu nejdražšímu ukázala.
Chvěji se u malování
i rudá zpívá v ohni.

Květ dají nohy
a hraje nástroj sametový.
Pomilovala jsem báseň,
protože žít za to stojí
a mlha si zaslouží vynoření
z hlubin kréda malování.

A hladím písmenka,
však srdcem jsem stále dívenka
a raduji se a má láska pastelka.

Tak maluji krásu života,
vždyť přebarví se
i restauruje bruneta.
Autor mkinka, 22.05.2022
Přečteno 150x
Tipy 10
Poslední tipující: Amonasr, Kan, CULIKATÁ, Fialový metal, Psavec, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí