Rozhovor

Rozhovor

Víš, nechci se tě ptát,
ať nemusíš milá lhát,
lež, nakonec, se vždycky pozná,
je hloupá a je hrozná.
Mezi nás, lež, vráží klíny,
jsi pak jiná, já jsem jiný,
a láska nějak vymizí.
Kdo v životě si uklízí,
musí se vyrovnat,
s tím, že neví, co měl by znát.
Musí najít cestu svoji,
i přesto, že se bojí
pravdě hledět do očí.
Lež se životem zatočí,
a ten, kdo měl rád,
a přece musel lhát,
ten svoji lásku ztratí,
bez naděje, že se vrátí.
Autor Kan, 25.05.2022
Přečteno 141x
Tipy 18
Poslední tipující: Amonasr, šerý, Marten, CULIKATÁ, Sonador, Lexi, Frr, Fialový metal, Psavec, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky všem za komentáře.

25.05.2022 22:03:41 | Kan

...a já lásku ztratil, ani jsem nelhal...;-)lhala ona...tak byla hloupá...

25.05.2022 15:36:09 | Marten

Lhát se nemá:-)

25.05.2022 13:46:26 | CULIKATÁ

Je to těžké.

25.05.2022 12:17:11 | mkinka

Je to tak... Lež a její krátké nohy...

25.05.2022 11:17:33 | Narra

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí