Po probuzení

Po probuzení

Anotace: Malování slovy 2022

Jsem obraz rozkreslený,
v půlce prosvícený.
Ptáček ví a lesk slov přidá,
aby nebyla v očích mlha.

Oči studánkou rána
míří krokem dojetí,
že další slunce dá objetí.

Kosmos je v nás
a ladí vzorem krás.
Tělo se protáhne a věří
na radost na pomezí
i pod šikmou věží.

Hlava zapne jako počítačový disk
a pusa nabarví si folklór i smích
tónem i mystikou a chce žít.

Z hnízda ptáčků já vypůjčím si let
a předám pár řádků pro nebeský květ.

Píšu všem i maluji,
dokud žiji či vesluji.
Dýchání duše je nadějí.

Doplním tahy svého já
a budu dokreslená.
Ještě obočí - snad krásnější.

Malba se podá
a budu ořechová.
I Okr mám ráda.
Líbá štětců sada.
Ráno ševelí a nepíše se zrada.
Do rytmu zpívá oranžová.
Slovo tiší i dává
jako barev sláva.
Autor mkinka, 26.05.2022
Přečteno 117x
Tipy 9
Poslední tipující: Sonador, CULIKATÁ, Amonasr, Kan, Koala, Dejvis, Fialový metal
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké malování. A "obraz rozkreslený" - to jsme vlastně všichni...

26.05.2022 12:07:53 | Koala

Ach, mám radost z Tvého milého navštívení.

26.05.2022 12:23:28 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí