JSI Z MASA A KOSTÍ

JSI Z MASA A KOSTÍ

Anotace: ...

 

jsi z masa a kostí

stejně jako já

ta podobnost není

náhodná

 

s tím rozdílem

že já trpím sepsí

a ty ne

ty jsi ve všem lepší

 

koupím si kalhoty

ty si koupíš dvoje

 

a planeta

kde žijeme

ta je jenom tvoje

 

ve chvíli kdy si dám

první náušnici

vezmeš za kliku

a jen tak ze zvyku

ukážeš mi

piercing v jazyku

Autor Šimon Sáva, 26.05.2022
Přečteno 99x
Tipy 13
Poslední tipující: mkinka, CULIKATÁ, Kan, Koala, Fialový metal, Sonador, maliska, Vivien, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Za mě je tohle mooooc dobrý! Znám takové dvojice lidí... ST

26.05.2022 12:56:37 | Koala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí