Noční ulice.

Noční ulice.

Půlnoční blues
táhne se ulicí
jak pohřební vůz.

Zmateně lampy svítí,
holky se loudají
ze svého živobytí.

Ulice deštěm voní,
kroky se ztratily,
už nic je nedohoní.

Do časného rána,
půlnoc se ztratila,
nepozvána.
Autor Kan, 30.05.2022
Přečteno 120x
Tipy 15
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, šerý, Vivien, Marten, CULIKATÁ, mkinka, Psavec, Fialový metal, Frr, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí