Ticho

Ticho

Anotace: Malování slovy 2022

Nerušit.
Štětec běhá
a zpívá.
Dává žít.

Klouzám očima po poháru
a vidím život na obzoru.
Mezi clonou dní,
barva vše napoví
a je jiskrou mezi trny.

Kéž život pro každého je shovívavý.
Zase ticho.
Byl jsem sportovec a teď malíř.
Mám lásky talíř a úsměv navíc.
Maluji v touze a v srdci žár.
Šťastný za odstíny, co Bůh dal.
Autor mkinka, 31.05.2022
Přečteno 125x
Tipy 16
Poslední tipující: Amonasr, Roser, Protos1182, Sonador, Psavec, Frr, Friday, CULIKATÁ, Fialový metal, Kan, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí