TO TI BYLA SRANDA

TO TI BYLA SRANDA

Anotace: ...

 

to ti byla sranda
jak se k nám nastěhovala
ta mladá krásná holka
a já s ní založil rodinu
a souběžně měl dvě rodiny
v jedné domácnosti


jednu s tebou
a druhou s ní


to ti byla sranda
byla to sranda?
nebyla?


chápu
časem jsi zestárla
a naše děti odešly


ale moje děti
tam pořád byly
a já jezdil na dovolenou
s novou rodinou


a když jsi byla nemocná
běhala kolem tebe
spousta
cizích ratolestí
a ty jsi potřebovala klid


ale byla to sranda
byla to sranda?

Autor Šimon Sáva, 31.05.2022
Přečteno 130x
Tipy 5
Poslední tipující: Stanislav32, Kaj, Psavec, mkinka, maliska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nenastěhoval se tam později ještě mladý, krásný kluk?

01.06.2022 12:15:06 | Kaj

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí