JÁ MĚL TEN TÝDEN FAKT BLBEJ

JÁ MĚL TEN TÝDEN FAKT BLBEJ

Anotace: ...

 

měla jsi pocit
že jsem ti tak nějak clonil
rozsvítila ses
a stín se zlomil
jako papírový brčko


byla jsi ospalá
chtěla jsi věštit z ruky
a ze vzdálených míst se
ozývaly zvuky


já měl ten týden fakt blbej
byl jsem na pohřbu
kde jsem měl smuteční řeč
ale klidně to všechno nič, trhej
vztekej se
                  opij se
                              breč
                                    

Autor Šimon Sáva, 08.06.2022
Přečteno 107x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, CULIKATÁ, Vivien, Fialový metal, Psavec, Marten, maliska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ať je líp.

10.06.2022 08:48:20 | mkinka

Každý máme někdy blbé dny, týdny a pak zase slunce vysvitne...

10.06.2022 08:46:38 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí