Zemská přitažlivost

Zemská přitažlivost

Anotace: Malování tahů 2022

Zem je jistota.
Gravitace i čistota.
První i poslední
nádech i výdech.
Okamžik i víc.
Ponoření ve vynoření
tichých slz touhy snů být.

Utápím se v davu bez břehu.
Možná za oceánem.
Až tak vzdálená sobě jsem.
Kulhám a ztrácím směr.
Pokropená nečasem.

Křísím záběr bez hesel.
Mlčím, ale pořád jsem.
Technika vystřízlivění
mluví v udušení.

Pevné nohy stále síla.
Bůh sám rady si neví.
Naděje právě se neozývá.
Pot setřela jsem z čela
i sama sobě cítím se jako včela.

Unavená, proteklá a malá.
Zapomínám, co bylo včera.
Kluziště extrémů v ozónů.
Právě z kůže jsem vyletěla.

Houkačka houká a Praha plná.
Nohy už běží.
Žádná sláva.

Úsměv. Nevyšla na mě první řada.
Asi málo jsem se měla ráda.
Hlava padá. Zase bolí záda.
Neúspěch není zrada.
Autor mkinka, 09.06.2022
Přečteno 142x
Tipy 14
Poslední tipující: Amonasr, Sonador, Protos1182, šerý, CULIKATÁ, Frr, Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, Fialový metal
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Neúspěch není zrada." to je dobré!
snad dnes lehčeji... hezký den Jitu*

10.06.2022 09:01:38 | Sonador

Díky, milovaná.

10.06.2022 13:01:38 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí