Okurka

Okurka

Anotace: Malování tahů 2022

Máma,maminka, máti
s okurkou se klátí.
Je první a dám Ti.
Slza mezi námi
a štěstí mezi květy.
Zahrádka poklad na nebesy.

A Ty jsi také měla?
Ptám se jí.
To zelené bohatství.
I Ty - vyrostla ještě jedna
a já dala jí na talíř.

Máme okurku, jsme bohatí.
Zeleň dá a příroda zavlaží.
Děkuji Ti mami mezi hádankami,
že rosu sbíráš a dáš kvést.
Vezmi si zas Poříčanský med.

Ať ve Břehách Ti je dobře hned.
A co se událo v mezidobí,
to další báseň poví.
Teď zahrádka žije a ví.
Autor mkinka, 12.06.2022
Přečteno 145x
Tipy 13
Poslední tipující: Leynd, Amonasr, Sonador, Frr, Stanislav32, Koala, Psavec, CULIKATÁ, Fialový metal
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nebe vláhu dalo
zahrádka se zelená
okurka chutná- už je snědená:-)

12.06.2022 15:53:17 | CULIKATÁ

Moc děkuji .Miluji okurky od maminky.

12.06.2022 19:50:54 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí