Den

Den

Anotace: Malování tahů 2022

Píšu perem ve vagónu.
Jo, mířím na Prahu.
Za mnou vole, vole.
Mě to nevadí.

Mám verše svoje
a utíkám do trilogie.
Chodím po hvězdách
a neřeším stanice.

Přece konečná
a není třeba více.
Tentokrát mi neujel vlak.
Děj píše se i desetkrát.

Padám i usmívám se,
do dne nakláním se.
Trochu vody.
Napiji se.

Uklidněná ze zálohy.
Děj mé knihy má kapitoly
i humorné epizody.
Usměji se i na revizory.
Život není dle epištoly.

A jdu čmárat svoje láry i fáry.
Slova jsou tu, aby čarovaly.
Miluji i mágy.
Autor mkinka, 16.06.2022
Přečteno 164x
Tipy 11
Poslední tipující: Kan, Amonasr, Psavec, kudlankaW, petrzal, CULIKATÁ, Frr, Fialový metal
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Právě se chystám na vlak opačným směrem a moc mě tohle naladilo ;-)

16.06.2022 15:36:03 | petrzal

Moc děkuji a jsem velmi potěšena.

16.06.2022 15:36:55 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí