Sedím

Sedím

Anotace: Malování tahů 2022

Sedím u stolu
a mám kus sýru
i v sobě víru.
Kouknu na bramboru
a zpívám do ampliónů
dech lachtanů.

Slova jsou tahy štětce,
co tvoří i příště
ve spirále času
v upřímném hlasu
v tahu snů.

Den obejmu v krásnu
mezidobí orgasmu.
Bdění je mystika
i umění zlatníka.
Traktát z kalicha.
Mám kurs prvoka.
Kdo nevěří, ať za mnou utíká.
Autor mkinka, 20.06.2022
Přečteno 78x
Tipy 7
Poslední tipující: Sonador, Amonasr, Fialový metal, Psavec, Protos1182
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bdění je mystika... přesně tak!;)*

21.06.2022 23:13:34 | Sonador

Děkuji Ti.

22.06.2022 05:10:42 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí