Píseň

Píseň

Anotace: Malování tahů 2022

Učím se usmívat a zahazuji strach.
Kolemjdoucí ví, že nejsem automat.
Dusot koňských kopyt v sobě mám
a ruchu se nevyhýbám.

Člověk sám sobě pán
a má v sobě chrám.
Tak zpívám a zahazuji lazaret,
mám souzvuk tisíce a jedné vět.

Dýchám pro něžný květ.
Triumfální pochod v hřebenech snů.

Ty můj světe, napij se z mé tůně
a probuď každé srdce,
ať žalem nestůně
a raduje se jako malé slůně
i já budu šťastná jako královna na svém trůně,
že slovo se rodí něžně.
Autor mkinka, 23.06.2022
Přečteno 133x
Tipy 20
Poslední tipující: WWW, jitoush, Iva Husárková, Kan, Amonasr, Sonador, Frr, Lord Tourette, CULIKATÁ, Medved23, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no krásně pochoduješ, slyším to až sem;)* hezké odpoledne Jitulinko...

23.06.2022 16:49:57 | Sonador

To jsem si dávala kuráž k zubaři.

23.06.2022 18:10:09 | mkinka

...a kdo zahazuje lazaret - ten dožije se mnoha let*ST*

23.06.2022 15:38:00 | Frr

Děkuji, milý Frr.

23.06.2022 18:09:21 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí