Nedaleká

Nedaleká

blízkost či vzdálenost,

jak, kdo si co myslí.

Druhému jeden,

I druhý pro jednoho. 

 

Poháry zpola plné

někomu prázdní se čas 

Pak na úkor druhých 

hledá smysl krás. 

 

Do druhých životů jiným

bez klepání jít. 

To však se nesluší , pomluvy

sami v sobě řiť .

 

~☆~

 

 

Autor Protos1182, 26.06.2022
Přečteno 104x
Tipy 16
Poslední tipující: mkinka, CULIKATÁ, Fialový metal, Lexi, jort1, Sonador, šerý, Psavec, Frr, Fil
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi líbí, povedla se ti

27.06.2022 12:25:57 | Lexi

Děkuji Lexi*

27.06.2022 12:29:47 | Protos1182

pomluvy jsou zlo, člověku nezbývá, než si jich nevšímat...

tyjo, ale skvělý text!*

27.06.2022 03:39:54 | Sonador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí