NĚKDY PŘIJDU NA ZAHRÁDKU

NĚKDY PŘIJDU NA ZAHRÁDKU

Anotace: ...

 

někdy přijdu na zahrádku
a je to jiný
pivo hnusný
židle tvrdý


někdy je to blbý
jindy zase dobrý
někdy mám plnou peněženku
někdy jenom drobný


někdy mi děti říkají
uhni pane
jindy ahoj strejdo
někdy není kam sednout
jindy se všichni vejdou


někdy přijdu na bar
a jedna židle je prázdná


kde je Kapoš?
měl mrtvici
když šel dceři na besídku


tak to je blbý
ale to je život
poprosím malou desítku

Autor Šimon Sáva, 28.06.2022
Přečteno 84x
Tipy 8
Poslední tipující: Neegoista88, mkinka, Psavec, maliska, Kan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí