Ukradený most

Ukradený most

V šedavém ránu pár roztroušených přechodníků

vytuší dechem v mlze druhý břeh
Nepomuk vytesaný do pomníku
Kapky nevlídna zebou na zádech
V šedavém dýmnu rozvrácená dlažba
Mlčící hukot šum a řinčení
Kousky magie zapečené do oplatek
Svařené víno, pečená šunka - brýle mámení

      23.3.2017

Autor Jan Kacíř, 14.07.2022
Přečteno 121x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, šerý, Emily Říhová, CULIKATÁ, Kan, Psavec, Frr, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"to nám akorát brejle mámení nedají spát..jóó nedají spát" /z textu písně
starého Olympiku/...ST*

14.07.2022 12:46:47 | Frr

Poslední dvě věty to nevlídno úplně smazalo*:)

14.07.2022 10:19:30 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí