Dobrou noc.... .

Dobrou noc.... .

Je něco, co jiný nepochopí 

večerní něžné obejmutí. 

Né vnější, ale vnitřní 

o tom mnozí ani není,

a přeci tolik chybí.

 

Někomu chybí,

jen někdo může ho dát

obejmutím něžným,

dobrou, krásnou noc pak přát 

 

O tom nelze řeči vést

jak vítr, co tu vane z hvězd.

Na křídlech noci se vznést 

Něžně

dotknout se křídly hvězd. 

 

☆~●~○~●~☆

Autor Protos1182, 15.07.2022
Přečteno 154x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, CULIKATÁ, Jan Kacíř, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrou noc a krásné snění,
přání od milé nad nějž není...
Krásný večer, Míro :)

17.07.2022 23:13:35 | Emily Říhová

Vnitřně se hezky ukonejšit
nechat se obejmout
lepší sny v noci mít
s klidem, láskou ulehnout...

15.07.2022 09:39:37 | CULIKATÁ

Hezké.

15.07.2022 00:21:42 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí