Vteřina

Vteřina

Anotace: Malování tahů 2022

Maluj pomalu ruko má
v souznění je věc tajemná.
Trojí provedení v harmonogramu šlechtění.

Pyramida dá v rouše je naladěná.
Vzdychám ze sna a prosím přeživší,
že gladiátorem je každý příští
v boji se sebou i vůlí nezlomnou
a krajinou zkoušenou.

Krvácí stigma života
a ze slz se dává zpátky já.

Krásné je říci,
že jdu dál,
i když sotva dýchám
a nemám naději.

Nebe dá předsálí
i zbytek v písni šakalí.
Vteřina uvědomění, že žiji
a nechci být tuhá.
Ta vteřina je pravá a dává.
Autor mkinka, 17.07.2022
Přečteno 133x
Tipy 12
Poslední tipující: Amonasr, Holoxicht, CULIKATÁ, Psavec, Fialový metal, WWW, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí