Puzzle

Puzzle

Na dlaždičkách leží mokré vlasy

aby jí pak železným pohlazením
krev rozproudila
všichni to vědí
na čelo

kolem se nese tlumená rádiová hudba,
zvlášť dobře vypadá s tím pěkným pokojem
Protékání a zkapávání

na střechu

Co je v hlavě?
jsi-li přítel
smrtelná choroba

Ozdravené paprsky zařízení
jako horké kapky deště
strhal si náplasti a shodil do prachu
pusu na čelo

...nikdo by nikdy neuvěřil
žluté slunce
...nikdo by nikdy neuvěřil
že je blíž
Autor Krapet, 19.07.2022
Přečteno 278x
Tipy 24
Poslední tipující: someone.else, Lesní žínka, Akrij8, Jiří I.Zahradník, Malá mořská víla, Ondra, Marten, V.N.Losinský, DuvtipnyCmelak, AngelLia31, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Báseň je celkově dobře provedená :)

16.10.2022 21:10:52 | AngelLia31

Líbí se mi dramatizace textu. Závěr velmi povedený, čichám v něm optimismus.
Žluté slunce je blíž.

20.07.2022 14:18:44 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí