Láska

Láska

Anotace: Malování tahů 2022

Láska je všude kolem nás,
žije vzduchem, větrem
i štítem z řas.

Je vlastně kolejnice ke štěstí.
Slepí rány i dá páru
do světa v rudém semaforu.

Ta vnitřní láska má vzejít z nás.
Vlak se rozjíždí do naděje
mezi úsměv, co zahřeje
a tepe i do vrcholu jde.

Míří skrze poznání,
že druhý i přes sváry
stále stejně miluje.
A slyším brzdy i zastavení.
Polibek skutečný zavlaje.

Ach, milé vzpomínky
ze zmapované koleje.
Jsou sladké a slast v nich žije.

Znám správný vlak?
Kam právě jede?
Do naděje.
Nastupovat.
Slunce přeje.
Autor mkinka, 09.08.2022
Přečteno 120x
Tipy 15
Poslední tipující: Amonasr, CULIKATÁ, Psavec, Emily Říhová, Frr, Kan, Stanislav32, Protos1182, Fialový metal
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vlak či cesta k životu je i moje první a velká láska.
A bez ní si to neumím ani představit.
Nádherné Jíťo.
Moc hezké čtení a zasnění.
Díky za Tvé řádky.
VMF

09.08.2022 13:38:23 | Fialový metal

Já často cestuji vlakem. Jsem ráda, že Ti to udělalo radost.Moc zdravím do všedních dnů.
Jíťa

09.08.2022 13:58:47 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí