Fazole

Fazole

Anotace: Malování tahů 2022

Tati, děkuji Ti za plody.
Už utekl čas jako z vody.
Vařím je k obědu
a zdravá budu.

Čas utekl a Ty zahrádku opečováváš.

Ty víš pro koho to pěstuji
a mezi slovy se usmíváš.
Není v tom chemie ani pesticidy.
Je to pro Tebe teď a tady.
Dokud mohu dám.

A já s láskou přijímám.
Jsou kouzelné a usměji se.
Já vím rostou až do nebe.
Se smetanou uvařím i pro Tebe.

Posázím smích a odložím vzlyk
z roků, co se táhnou.
Proč tátové stárnou?
Vedle Tebe si hraji stále
na holku malou.

Já těšila se až půjdeš do důchodu,
že užijeme se více.
Spravíš mi to a to?
Ty ukaž to a nemluv více.
Dám si fazole a nasytím se.
Autor mkinka, 10.08.2022
Přečteno 108x
Tipy 10
Poslední tipující: Amonasr, chalcedon, Kan, Psavec, Marten, Fialový metal, Frr, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Užívej ty chvíle jsou vzácné
Hezky napsaná

10.08.2022 22:29:06 | chalcedon

Moc děkuji.

11.08.2022 05:15:40 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí