princezna a drak

princezna a drak

Jsem princezna, oběť pro draka,
přikovaná ke skále,
aby mě zrůda snadně odnesla,
a pozřela kdesi v dálce.

Děsí řevem, nenechá mě odejít;
stala jsem se dračí loutkou, vězněm;
cpe mi syrové maso, nutí mě jíst;
zachránce přišel a sťal ho mečem.

 

---

 

Přikovaná, chtějí ji zabít?
Vždyť má svůj život ještě před sebou,
když ne oni, budu ji chránit
a odnesu pryč, ať ji nenajdou.

"Neboj se, jsi před nimi v bezpečí,"
"zavedu tě na místa bez nich,"
"hladovíš, ulovím ti, musíš jíst,"
"přišel vrah! MUSÍM TĚ OCHRÁNIT!"

Autor onlyKRYSA, 11.08.2022
Přečteno 115x
Tipy 1
Poslední tipující: Emily Říhová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí