Alenka Dostálová

Alenka Dostálová

Anotace: Malování tahů 2022

Mezi barvami přečetla jsem malířku.
Kytky plné krásy zítřků.
Prosvícené pohodou.
Dívám se denně
a zlé myšlenky odejdou.

Kytky ve váze mluví,
i když je autorka v nebi.
Hledám o ní a přemýšlím.

V dospívání přišla o rodiče.
Přesto obraz láskou tluče.
Na bílé stěně mluví srdce.
Klaním se umělkyni v kladné řece.
Barvy jsou vřelé.
Mluví tiše.
Autor mkinka, 13.08.2022
Přečteno 143x
Tipy 10
Poslední tipující: CULIKATÁ, Kan, Sonador, Amonasr, Psavec, Stanislav32, Jeněcovevzduchukrásného, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí