Paprsek

Paprsek

Anotace: Malování tahů 2022

Je slunce a já ho občas přehlížím.
Klokotám, bdím a hledám mír.
Jsem možná naivní,
tak koukám dál od třešní.

Paprsek svítí a chce dát život.
Já se probouzí i sní
o nedosaženém toužení.

Už Ti zrají mirabelky,
táta se smál a já že mu dám.
Čas konejší v pomlkách
a múza klečí bez rýmu.

Ekvivalent bytí v pronájmu.
Rozpolcenost chvění
zoufá mezi stěny.
Táhne se oltář obětní.

Slunce svítí i bez slunovratu.
Pronikám a věřím
v Achillovu patu.

Ve spěchu šlapu
a sním, že jednou se probudím
a slast života zřím.
Slovo jiskří a má dým.

Slunce svítí a já nevím, co s tím.
Tak píšu a srdci ulevím.
Kaji se i smát se naučím.
Autor mkinka, 17.08.2022
Přečteno 105x
Tipy 17
Poslední tipující: Amonasr, CULIKATÁ, Ishtar, Kan, Krahujec, Psavec, kudlankaW, šerý, Frr, Stanislav32, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný konec, hodně lidí neví, co s tím. Ale je to jen a jen na nich.)

17.08.2022 19:39:47 | Constantine

Díky za Tvá slova. Psala jsem to jako pásmo pocitů. Hezký večer.

17.08.2022 20:13:30 | mkinka

Hezké a přeji příjemný den. Standa

17.08.2022 10:14:46 | Stanislav32

Díky za milé čtení.

17.08.2022 10:43:01 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí