Sbírka v prachu

Sbírka v prachu

Anotace: A co mám dělat s těmi rámy? Byly táty, byly mámy!

Sbírka motýlů na zdi si visí

32 motýlů - nijak si blízcí

přesto jsou spolu spojení

křídly jsou o zeď opření. 

 

Jako ti lidé, kteří je sbírali

k výročí každý rok sobě je dávali

z lásky, z radosti, že jsou spolu

létali letami nahoru, dolů 

 

Po letech křídla propadla prachu

a radost nasála z odporu pachuť

prázdná těla v rámech visí

prach se s prachem na dně mísí

 

A co mám dělat s těmi rámy?

Byly táty, byly mámy!

Vždyť je to škoda, nechat je být, 

křídla by mohli dokreslit. 

Autor Aaliyan, 19.08.2022
Přečteno 103x
Tipy 12
Poslední tipující: Iva Husárková, mkinka, Sonador, Emily Říhová, Psavec, Jeněcovevzduchukrásného, CULIKATÁ, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně oslovilo.

21.08.2022 14:48:43 | mkinka

Oprášit a dokreslit
ať je i po letech stále líp...
Hodně štěstí

20.08.2022 20:04:13 | Emily Říhová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí