DEJTE MI PASTELKU!

DEJTE MI PASTELKU!

Anotace: ...

 

dejte mi pastelku! 

chci něco nakreslit! 

zařval jsem v nočním rozjezdu 

 

cizí muž mi podal modrou 

zavrávoral jsem 

a bez vděku ji popadl 

 

vytáhl jsem zmuchlaný papír 

a nakreslil jsem toho chlapa 

co pořezal Petru Kvitovou 

 

ten muž najednou 

vystoupil z kresby 

a stal přímo přede mnou 

 

čau! povídám 

nazdar! odpověděl 

chvíli jsme si zírali do očí

 

nevydržel jsem to

uhnul jsem pohledem

a podíval se z okna

 

v odrazu skla jsem viděl

že ten muž sedí na mém místě

něco si čmáral modrou pastelkou

 

ta postava na papíře

nápadně připomínala mě

neodvážil jsem se podívat zpátky

Autor Šimon Sáva, 22.08.2022
Přečteno 121x
Tipy 13
Poslední tipující: Holoxicht, CULIKATÁ, Kan, maliska, šerý, Psavec, Marry31, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to je fakt dobrý* Už ta pointa...

22.08.2022 12:36:03 | šerý

Strašidelné

22.08.2022 11:52:24 | Marry31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí