Počátek dne

Počátek dne

Anotace: Malování tahů 2022

Začínám den s kočkou na klíně,
předení nám jde vlídně.
Čtvrtka na stole,
stejně jí nenamaluji tak krásnou,
jaká uvnitř je.

Cítím teplo i její dech.
Hladím milý kožíšek.
Den začíná a miluje
ve čtyřech packách.

Deník mňouká,
je mourovatý.
Zná mňau,
co by slyšel i hluchý.

Krásné ráno ať zní.
Radost je z kapek rosy
a ze snů, co dávají
lepší časy.

Zavřeme oči
a bohyně egyptská tu jde.
Ani myš jí neujde.
Mňau a tak to je.
Autor mkinka, 27.08.2022
Přečteno 122x
Tipy 9
Poslední tipující: Sonador, Amonasr, Psavec, Holoxicht, Kan, Frr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jen by mě ta bohyně tedy nemusela budit tak brzo!:)

28.08.2022 05:01:07 | Sonador

Díky, zlatá za milý komentář.

28.08.2022 08:20:10 | mkinka

za Jítí hymnus na kočky-TI MICIUČKY PEČLIVĚ OLÍŽOU CELÉ TVÉ NOŽKY***ST*

27.08.2022 09:30:44 | Frr

Ach, děkuji. Drahý Frr.

27.08.2022 09:56:02 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí