*-*Ťuky ťuk,..

*-*Ťuky ťuk,..

Anotace: ***:-)***:-)***

...........................

*********
Ťuky,ťuky,ťuky,ťuk
na její okýnko zaklepal kluk
Ťapinka,haf,haf...pejsek zaštěkal
hele,on toho kluka vylekal.
Ťuňťa to je,ten její kluk
ona dobře ví že mu není fuk,
Ťavu by prý si osedlal a rád
ona se mu musela trošinku smát.

Ťuhýk,tak ten si na stromě
vrže jen "geg,gve,gve,gve"
Ťuhýkovou tu "ček,ček,ček"
k sobě tak si zve,
Ťapinka zaštěkal
na ty dva ťuhýky zavrčí,
Ťuk,ťuk,ťuk už chlapče neťukej
ona ti otevře
...a skončí v tvé náruči...

--------------------
~~~~~~~~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 27.08.2022
Přečteno 98x
Tipy 11
Poslední tipující: jenommarie, blues, Sonador, mkinka, Přednosta, Frr, Stanislav32, Marten
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak tohle jsem teď potřebovala! haf ček ťáp... vr:)*

27.08.2022 21:11:12 | Sonador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí