*-*A konvalinka?

*-*A konvalinka?

Anotace: :-)~~~~~~~~~

----------------------

~~~~~~~~~
Někdy se konvalinky zlobí
že necinkají,že jenom voní,
tak si dělejte cinky,linky
vy voňavé konvalinky.
Vždycky jak si zacinkáte
tak hodně vůně vysypete
potom kýchá každá myš
konvalinka dělá kiš,kiš,
kiš...

Ty jedna konvalinko bělavá
ty jedna konvalinko zvědavá
myška když kýchne překulí se
ztratí směr,nikam netrefí se.
Kdo potom myš zavede domů?
A konvalinka?Směje se tomu
a jak se směje tak si cinká
ta bílá a voňavá
konvalinka.

......................

~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 06.09.2022
Přečteno 94x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Kan, umělec2, Stanislav32
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je super.

22.09.2022 14:15:21 | mkinka

Hezké :-)

06.09.2022 16:23:49 | Stanislav32

DÍKY...:-)

07.09.2022 16:30:06 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí