KONVE

KONVE

Anotace: ...

 

tak jako středověcí rytíři
nemytí a opilí
co na svých ořích plenili
vesnici za vesnicí
se stejnou vervou
sbíral jsem konve


veřejně jsem je sdílel
měly úspěch


náhle mi začalo
razantně přibývat
followerů a
bílých krvinek


v domnění
že mi začnou ubývat followeři
a také bílé krvinky
seděl jsem doma
a nic nedělal


ale zapomněl jsem zavřít dveře


najednou mi vlítla domů
nějaká smažka
hodila po mně 
těhotenský test a
křičela že jsem hajzl


uklidni se
povídám
radši si prohlédni
moje konve


měl jsem krásnou sbírku konví
mosazné konve
skleněné konve
dekorativní
porcelánové
celý můj byt
byl plný konví


TĚHOTNÁ SMAŽKA SI PROHLÍŽÍ KONVE
mělo to úspěch


ale byl už říjen
listí opadalo
a tohle byl můj poslední příspěvek
protože
těch starostí
konví
followerů
a
krvinek
už jsem měl vážně dost! 

Autor Šimon Sáva, 09.09.2022
Přečteno 103x
Tipy 13
Poslední tipující: šerý, mkinka, Sonador, maliska, Psavec, Narragan, Holoxicht, Frr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

panejo... skvělý! ST

09.09.2022 19:42:17 | Sonador

:D jo

09.09.2022 15:25:09 | Narragan

To je moc dobrý...jsem potěšen..ST*

09.09.2022 14:21:07 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí