*-*Když kostelní hodiny

*-*Když kostelní hodiny

Anotace: |:-)~~~~~~~~~

.............

~~~~~~~~~
Poslední zvonění
si léto jen tak zkusí
a potom zašeptá
jak se mu zima hnusí
všechno má začátek
a má taky konec
podzimní květiny
pak ozdobí i věnec.
Kaštany padají
žaludy taky
ořechy bubnují
na plechové střechy
jablka rovnáme
do bedýnek
dnes zase lije
tak se obujeme
třeba do holinek.

Z hrušek nám povidla
dnes vaří babička
a rostou i hříbky
no pohodička
ty ranní mrazíky
nám jen tak pohrozí
noviny z trafiky
pod zadkem na mezi
/zahřejí,mez nemrazí/.
Když kostelní hodiny
odzvoní poledne
slunce se za mrakem
po kraji rozhlédne
tak trochu osuší
co deštěm mokré bylo
a já si řeknu
jaké to léto letos bylo...
/a ještě chvíli je/

,,,,,,,,,,
~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 12.09.2022
Přečteno 73x
Tipy 11
Poslední tipující: Emily Říhová, šerý, Fialový metal, Psavec, Marten, Stanislav32, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí