Nejen poslední

Nejen poslední

Anotace: Malování síly 2022

Psala jsem mnoho básní.
Vím, komu bude patřit poslední.
Slunci, které nezevšední
i plátno v krásném pozadí.
Ruka se třepe štěstím
zas maluje smích
přes bolest a dává žít.

Slast jsou nádechy
i zvučné průduchy
mezi slovy pomlky.
Je ráno a hravé pro mloky.
Zasníš si se mnou
mezi květenou i lunou
ve víře traktátu dnů.
Přečti a pak obejmu.
Autor mkinka, 17.09.2022
Přečteno 70x
Tipy 13
Poslední tipující: Frr, šerý, Amonasr, danielsoft, Fialový metal, Psavec, Stanislav32
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvé texty jsou náručími barev nevšedních obrazů***ST*

20.09.2022 18:12:57 | Frr

Jsem šťastná z Tvého milého komentáře.

20.09.2022 19:15:59 | mkinka

Krásná .)

18.09.2022 15:45:34 | Constantine

Moc děkuji, milý Constantine.

18.09.2022 16:49:14 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí