Kapky deště

Kapky deště

Anotace: Malování síly 2022

Počítám a dívám se do nebe.
Ať kape štěstí pro Tebe.
Mami, myslím na Tebe.
Já vím,
že máš klíč k nekonečnu.
Těžko hledám slova i občas setnu.

Škrtám naše nedorozumění.
Já vím. Svět má propadliny.
Přeji Ti, ať Ti fungují zas nohy.
Ať každá kapka dodá naději
a andělé vírou berle podpírají.

Slzy jsme si předaly
a prosby nebi poslaly.
Nepřemýšlíme, co by kdyby
a doufáme,
že budou chodící časy.

Sním, věřím i bdím
a deštěm promýšlím.
Den začíná a kéž není splín.

Ptáš se proč všechno?
Náhody osudu cloumají etudu.
Je Ti 71 a jsi ještě mladá víš.
Zkus se smát a myslet, že bude líp.
Autor mkinka, 18.09.2022
Přečteno 118x
Tipy 16
Poslední tipující: blues, Psavec, Sonador, Amonasr, Fialový metal, Frr, Protos1182, Holoxicht, Stanislav32, 96.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc na vás myslím... ať je brzy líp!* a krásná básnička Jitu...

18.09.2022 11:38:17 | Sonador

Děkuji, zlatá.

18.09.2022 11:51:22 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí