*-*Strašák do zelí

*-*Strašák do zelí

Anotace: ~~~~~~~~~~

-------------------------

~~~~~~~~ 

 Telefon zvoní,haló,

 poví nám někdo co se stalo?

 Stalo se,ouvej,to bolí,

 šlápl jsem na hrábě a dostal holí,

 pan doktor nepřijde ošetřit strašáka

 jít za mnou do zelí doktora neláká.

 A ty máš na hlavě bouli?

 To mám,jak atletickou kouli.

 Tak spěchám do zelí,

 pofoukám bouli,už to nebolí?

 Proč jsi pozor nedával a pořádně se nedíval?

 Víš,já jsem před deštěm utíkal do sucha

 a v tom mě čmelák zabzučel u ucha

 tak jsem se ohlédl,na cestu nekoukal

 a vítr ty hrábě listím moc zafoukal.

 Byly jak pod duchnou a čekaly

 koho by do hlavy praštily.

 Tak se náš strašáku vrať zpátky do zelí

 já přijdu za tebou,nejlépe v pondělí.

 Tak vám moc děkuji že jste mi pomohla,

 nemáš zač,

 vím že strašáci jsou někdy

 nemehla.

.........................

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Autor Květka Š., 20.09.2022
Přečteno 92x
Tipy 7
Poslední tipující: Fialový metal, šerý, Frr, Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...včera jsem si tak říkal...proč při telefonování už neříkáme Haló?...se mi to vždycky líbilo...;-)asi zas začnu po staru...budu asi divnej protože mladí už to neznají...to chvějivý očekávání, jestli je druhým konci drátu fakt ten koho volám...

20.09.2022 16:33:35 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí