Negativno

Negativno

Anotace: Strachy úzkosti, obavy... Lehce starší dílo

Můj drahý...
Počkat, ještě nejsi můj,
Ještě nemůžu mít klid,
Ještě nemůžu tě mít,
Ještě čekáš, trápí mě to,
Nejistota, nemám veto,
Můžeš utéct bez výčitek,
Můžeš zdupat citu snítek,
Můžeš využít, zahodit,
Další čárku v ruce mít,
Můžeš mě nechat napospas
Ranám, které stvoříš zas,
Jak před tebou ostatní,
Hlas říká: pozor, nespadni!
Říká, ale pozdě přece,
Já už tonu v další řece,
Neni to Styx, přec je zrádná,
Jak já-trochu těžkopádná,
Je plná všech emocí,
Možná už trpím nemocí,
Lidé říkají ji láska,
Pod ní hradba srdce praská,
Možná sežerou mě moli,
Rozum zevnitř taky bolí,
Říká, že mě zase zraní,
Že odejde bez zeptání,
Že nemám právo na štěstí,
I když je plné neřestí,
Že lže mi, a já naivní jsem,
Že je to celé jen podlý sen,
Prosím, Niku, odpusť mi to,
Je mi všechno nějak líto,
Že jsem navíc, připadá mi,
Že obdivuješ jiné dámy,
Mám strach, že můj nebudeš,
Že je to celé zrádná lež,
Že rány, které zanecháš,
Už nikdo nespraví...
Autor Amiradi, 22.09.2022
Přečteno 104x
Tipy 15
Poslední tipující: Emily Říhová, Discipulos, Marten, šerý, Bufik, Fractura cordis aperta, Fialový metal, Roser, mkinka, Sonador, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí