Pírko...

Pírko...

zlehka, tam, - ,nad mýtinou v lese,

Barevné pírko v větru, zvolna se nese.

Je lehké ač někdo nevěří,

tam k zemi se snáší v příšeří. 

 

V mechu zvolna leží, okolo krajina je svěží.

Pst...., slyšet je cosi v mechu.

Nevěříš, koukni se pro potěchu,  roste.

Ranní slunce světlo posílá.

 

Stíny a barevné stuhy, po pírku tančí už duhy

svítá, už začíná den.

Sen, nebyl to sen, je to jisté 

Nevíš? Podívej se příště,  v slunce západu. 

 

 

Autor Protos1182, 22.09.2022
Přečteno 89x
Tipy 16
Poslední tipující: Iva Husárková, Emily Říhová, Kan, Fialový metal, zdenka, CULIKATÁ, šerý, Sonador, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně jsi ji poskládal, hezké.:-)

22.09.2022 16:39:39 | CULIKATÁ

ty ses tak pěkně rozbásnil v poslední době!*

22.09.2022 16:13:15 | Sonador

lehká .)

22.09.2022 15:36:06 | Constantine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí