*-*A zaťuká na vrata

*-*A zaťuká na vrata

Anotace: ~~~~~~~

------------------

~~~~~~~
nakoukne do světa celé ze zlata
zaťuká na vrata. . . sluneční den
někde ho vítají jinde jen brblají
vody málo mají. . . suchá je zem
pak slunce ztratí se v celé té kráse
obloha se mračí. . . zmokne i len
mraky se zdraví blesky přidají
a hromy burácí. . . soudný je den,

prší bez přestání hrůzu to nahání
řeky se naplní. . . hrnou se ven
za čas zas kouká se slunce a diví se
na zemi po kráse. . . teď je ámen
po každé povodni řeky se uklidní
zase se k nám vrátí. . . kouzelný den
a všechno rozkvete hezky je na světě
ať chcete nechcete. . . to není sen.

Ale další jarní,letní,podzimní
a třeba i zimní den…

------------------------
~~~~~~~

Autor Květka Š., 22.09.2022
Přečteno 69x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, Jeněcovevzduchukrásného, jenommarie, Marten, šerý, Sonador
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Super.

25.09.2022 14:40:24 | mkinka

... si tak pomyslím. Na všechny roční období vždy naladěna. To je bezva "talent." *

22.09.2022 16:19:03 | šerý

:-)...díky

25.09.2022 14:44:47 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí