No name....

No name....

V dutině skal svíce tiše hoří, 

odlesky krystalů vystupují z stěn.

Světýlka mihotavá prostorem běží. 

Masa hor dutinu ukryvá.

 

Tiše tam běží čas 

 kolem kvapí věky.

Nelze prý vstoupit, 

zas do stejné řeky.

 

Světlo plyne,  běží čas 

kolem pádí spousta krás.

Odlesky po stěnách tiše běží 

čas tady nepádí, tady je v křeči.

 

Autor Protos1182, 25.09.2022
Přečteno 86x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Husárková, Marry31, Psavec, Sonador, Frr, paradoxy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ráda jsem si přečetla :)

26.09.2022 13:57:57 | Marry31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí