Ve stínu.

Ve stínu.

Na zdi zůstal tichý stín,

po... kdo dlouho nečekal,

květy bílých kopretin,

v růžence navlékal.

 

Na zemi pod ním zůstalo

plno zmučených květů,

možná svědomí je odválo

malířům na paletu.

 

Opuštěný šedý stín,

pomalu se ztrácí,

smutek jeho kavatin,

ozvěnou se vrací.

Autor Kan, 30.09.2022
Přečteno 76x
Tipy 9
Poslední tipující: Sonador, Fialový metal, Psavec, šerý, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné verše, jak intimního zátiší*

30.09.2022 21:39:07 | šerý

Já děkuji.

30.09.2022 22:04:18 | Kan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí